top of page
DSC_5784.jpg

TEHNIKA KRISTALNEGA OBROČA - DEKALCINACIJA TRETJEGA OČESA 

Jasnovidnost. Čista manifestacija. Samozdravljenje. 

 

Ti si čudovit kristal. Vse v tebi je prepleteno s kristalinsko strukturo.

Si svetloba, elektrika, voda in frekvenca.

Vse to med seboj povezujejo kristali in predstavljajo tvoj magični obstoj na tem planetu.

 

V vsakem delčku tvojega telesa je kristal v laseh, očeh, krvi, mišicah, celicah, možganih, organih, nohtih... Če teh kristalov ne bi bilo v tvojem telesu, ne bi obstajal. Saj prav zaradi teh kristalov obstaja tvoja frekvenca.

 

TVOJE TRETJE OKO MOST MED ZAVEDNIM IN NEZAVEDNIM - MOST MANIFESTACIJE

V tebi živi kristal večnosti. Kristal, ki je povezan z vsem, kar si kadarkoli bil, kar si v tem trenutku in vse, kar boš kadarkoli postal. TVOJA ESENCA živi v tvojem tretjem očesu.

 

Toliko kolikor je aktiven, toliko notranje moči, sreče, vitalnosti, ljubezni, jasnosti lahko prejemaš.

Tvoje poslanstvo, tvoj unikat, tvoja moč manifestacije, tvoj najvišji potencial vse to NE more zaživeti skozi tebe, ko je tretje oko blokirano - si nekako slep.

Tvoje življenje je zato nenehna bitka. Veš kaj si želiš in deluješ v tej smeri pa nikakor ne uspeš svoje preobrazbe, zdravja, obilja, sreče, notranjega zadovoljstva, pripeljati v željeno obliko.

 

SPOZNAJ IZJEMNO MULTIDIMENZIONALNO KRISTALNO TEHNIKO OBROČA FREKVENČNA KRISTALNA DEKALCINACIJA TRETJEGA OČESA

V vsakem trenutku potuješ po vseh dimenzijah, saj živijo V TEBI. Zato lahko kadarkoli spremeniš vse, pozdraviš vse in postaneš VSE. Ker je VSE že v tebi.

 

Poznati je potrebno samo protokol RESET in ponovno NASTAVITEV svojega energijskega zemljevida preko TRETJEGA OČESA.

 

KAKO DELUJE TEHNIKA KRISTALNEGA OBROČA?

V Atlantidi so točno vedeli, da so kristali, voda, svetloba, frekvenca bistvo vsega. Brez njih ni življenja. Mi svojo realnost vrtimo po krogu večnosti. 

 

V tem krogu obstajajo ključne točke, ki te dvigajo v višje dimenzije in na njih so postavljeni točno določeni kristali z točno določeno frekvenco. Le ti se direktno povezujejo s:

- tvojimi možgani

- tvojimi nevroni

- tvojim čelnim režnjem

- tvojim glavnim sprejemnikom in oddajnikom TRETJIM OČESOM

 

Na vrhu kroga leži GLAVNI kristal, ki je direktno poravnan z tvojim tretjim očesom.

 

Ko pričnem izvajati tehniko KRISTALNEGA OBROČA, se frekvence in informacije kristalov povežejo s frekvenco tvojih možganov, nevronov, čelnega režnja, tretjim očesom in tako se prične vzporedno DETOKSACIJA UMA, ki je ključna za DEKALCINACIJO TRETJEGA OČESA.

 

TVOJ UM IMA SVOJO FREKVENCO.

TO FREKVENCO DOLOČAJO TVOJE MISLI, TVOJA PREPRIČANJA, TVOJI VZORCI IN MATRICA.

 

FREKVENCA UMA ODDAJA UKAZE MOŽGANOM. TI PRENESEJO UKAZ NEVRONOM, KI KREIRAJO MREŽO TVOJE NOVE REALNOSTI SKOZI ČELJNI REŽENJ TA ODDA VIZUALICACIJO SKOZI TRETJE OKO IN LE TA POTEM VSE ODDA V VESOLJE  NAROČI IN POTEM VSE TO ZAŽIVIŠ.

ČE IMA UM ZNOTRAJ SEBE NEGATIVNO FREKVENCO (nimamo ljubezni do sebe, živimo v strahu, jeze, ne zaupamo življenju,...), POTEM VES ČAS KREIRAMO NEGATIVNO, KLJUB TEMU, DA SI ŽELIMO NEKAJ DRUGEGA.

 

KRISTALNO FREKVENČNI DETOX UMA:

S tehniko kristalnega obroča, resetiram vibracijo UMA. Kristali pomagajo, da se vanj nalagajo pozitivni programi, ki so skladni s tvojo dušno pogodbo, poslanstvom in tvojim najvišjim potencialom, ker kristali obroča na točno določenih točkah vzpostavijo povezavo z VSEMI  kristali v tvojem telesu. Samo tako lahko pritisneš na tvoj telesni KOLEKTIVNI RESET.

Kot, da bi ugasnil svoj računalnik in ga na novo zagnal z novimi programi.

KALCINACIJA PINALNE ŽLEZE:

Ko se aktivira zgornji proces, se prične kristalna frekvenčna DEKALCINACIJA PINEALNE ŽLEZE. Ker le-to lahko v pravi obliki opravijo samo frekvence kristalov in svetlobe v kombinaciji z uživanjema čiste, žive vode in določeno prehrano ter, tehnikami, ki jih prejmete.

Če želimo pinelano žlezo dekalcinirati samo preko hrane in vode je to skoraj nemogoče. Potrebne so frekvence kristalov, ki oddajajo le-te v določeni smeri. Znotraj njih se tvori SVETA GEOMETRIJSKA STRUKTURA, ki jo omogoča KRISTALNI OBROČ.

Le ta pohitri celoten postopek.

Zato so v druge dimenzije vstopali skozi ZVEZDNA VRATA. KROG omogoča transformacijo in vrnitev domov.

 

CELOTNO TEHNIKO IN FORMIRANJE SVETE GEOMETRIJE, KI ZDRAVI ZNOTRAJ KRISTALNEGA KROGA PA PODKREPIM ŠE Z POSEBNIMI ZVOČNIMI TEHNIKAMI.

 

POSLANSTVO, SAMOZDRAVLJENJE, DUŠNA POGODBA, TVOJ NAJVIŠJI POTENCIAL

Ko vzpostaviš pretočnost v notranjem frekvenčnem svetu - tvojem telesu, se pričen vse premikati zelo hitro. S tem odpreš svoj GLAVNI ENERGIJSKI KANAL preko katerega prejemaš popolnoma vse. Skozi njega teče življenje.

In preko njega tretje oko prejema jasnovidnost, intuicijo, vedenje.

 

VRNITEV V PRVOTNO OBLIKO

Skozi celoten tretma se vse ponastavi v tvojo prvotno obliko.

In samo tako lahko postopoma postavljaš svoj TRDEN temelj zdravja, poslanstva, jasnosti in dušno pot, zaradi katere si tukaj.

DSC_5741
DSC_5727
DSC_5738

SCHUMANN 3D System VIOLE TESLA TERAPIJA
"Če želite odkriti skrivnost vesolja, razmišljajte v obliki energije, frekvenc in nihanj."
(Nikola Tesla)


Nikola Tesla je že mnogo let pred kvantno fiziko vedel, da so skrivnosti vesolja zapisane v energiji, frekvenci in nihanju.


Naprava uskladi telesne in psihološke funkcije v telesu, privede telo in duha nazaj v naravno ravnovesje ter blagodejno in pomirjajoče vpliva na celotno telo. Z redno uporabo boste zelo hitro občutili presenetljive učinke na vaše telo. Uporaba je zelo preprosta in enostavna brez velike porabe časa.

 

System VioleTesla:
- regenerira
- deluje preventivno in blažilno
- pomirja
- izboljša spanec
- izboljšuje energijske usklajenosti in vitalne moči
- sprosti napetosti  in blokade v telesu
- podpira samozdravljenje
- razbremeni hrbtenico, mišice in sklepe
- vzpostavlja naravno ravnovesje v telesu
- lajša glavobole
- spodbuja duševno ravnovesje
- izboljšuje koncentracijo
- zmanjšuje nihanja razpoloženja
- harmonizira
- deluje antistresno
- uravnava prebavo in podpira pretok krvi

 

Naprava VioleTesla vam uglasi vašo frekvenco na 7,83 Hz s tem se aktivira delovanje samoregulativnih mehanizmov telesa. Spodbudimo desnosučno vrtenje celic, ki je značilno za zdrave celice. Uporabljamo jo preventivno   z  namenom  preprečevanja raznih obolenj.
 
Srce planeta Zemlja že tisočletja bije z utripom 7,83 Hz, s  frekvenco matrice vašega življena. Mnoge starodavne civilizacije so vedele za Zemljino frekvenco, med njimi tudi Indijski modreci Rišiji, ki so ta pulz imenovali Om. To frekvenco, na katero so uglašena premnoga živa bitja, med drugim tudi človek, znanstveniki imenujejo Schumannova resonanca. Vemo, da aktivnost možganov niha na različnih frekvencah (delta, theta, alpha, beta, gamma). Od frekvence s katero nihamo pa je odvisno naše zdravje. Odsotnost Schumannove frekvence nam ustvarja mentalne in fizične zdravstvene težave. Že kratka izpostavljenost naravni frekvenci 7.83 Hz pa nas pomaga stabilizirati. 

VioleTesla posnema naravne desnosučne gibalne procese brez uporabe električnih dražljajev in kemičnih snovi. Biodinamična stimulacija, ki jo doživite na tej napravi, deluje celostno na telesni in duševni ravni, pozitivno vpliva na možgane in živčni sistem ter s tem sprošča celo telo.
 
Sistem združuje spoznanja Nikole Tesla in Winfrieda Otta Schumanna. Sinusno, desnosučno, trodimenzionalno harmonično nihanje in Schumanove frekvence v kombinaciji s Tesla tehnologijami. 


Sodobni človek je stalno pod stresom, pod vplivom nezdrave hrane, strupov iz okolja pa tudi elektrosmoga, ki se mu je težko izogniti v teh časih. Obkroženi smo z ekrani pametnih telefonov, tablic, računalnikov in drugimi elektromagnetnimi sevanji, ki motijo našo lastno frekvenco ter Schumannovo frekvenco matere Zemlje. Sedaj imamo še 5G, ki nas bo še bolj odrezal od našega naravnega nihanja, s čimer bomo še dodatno podvrženi raznim akutnim in kroničnim obolenjem. ELF elektromagnetna sevanja vplivajo na prehajanje kalcija skozi tkiva možganov in celično delovanje možganov. Bolj, kot je možganska krvna ovojnica prepustna, (kčemur pripomore tudi 5G), večje količine toksinov lahko vstopijo v možgane. Odprtje krvne možganske ovojnice in uhajanje kalcija pa je povezano tudi z oksidativno škodo na nevronih, kar lahko poškoduje strukturo DNK.
 
5G ima frekvenco 60 GHz. Ta frekvenca je svetlobna leta oddaljena od naravne frekvence 7,83 Hz, na katero so navajena naša telesa in močno presega trenutna elektromagnetna polja, ki nas obdajajo in je že tako in tako dovolj škodljiva.
 
Zato vam v naših prostorih omogočamo terapijo, ki združuje Schumannovo resonančno frekvenco in Tesla tehnologijo, ki vam bo pomagala k ravnovesju in boljšem zdravju. Na voljo so vam 30, 40, 60 in 100 minutne terapije.

DSC_5677
DSC_5670
DSC_5661
bottom of page